onsdag den 14. januar 2015

DET ER GODT NOK TARVELIGT...

...at min hjerne de seneste mange nætter har bombarderet mig med drømme, hvori hunde har haft fremtrædende roller!
Suk, at opleve Pan, Biggi 1, Biggi 2, Brylle 1, Brylle 2, Joe 1, Joe 2, Zorro, og sidst Frederik, samt nogle ukendte, men ligeså dejlige andre hunde, åhr, hvor det gør ondt, øv...
Surt er specielt, at jeg som 12-årig trænede mig op til at huske drømme; det har kostet dyrt sidenhen, og ikke mindst nu, øv-øv! Familie-lort o.a. har ditto kostet, men de var alt væsentligst røget for få år siden!
MEN, jeg ved selvfølgelig ikke at skulle eje en hund fremtidigt; men alle de skide drømme gør savn pokkers svært :(
...og nej tak, jeg vil ikke hjælpe hunde-ejere med pasning e.a.

10 kommentarer:

Annemor sagde ...

Ikke særlig. Men slikt forekommer når man trener på å huske drømmer.
Har ingen hundepasserjobb å tilby, tror ikke jeg hadde spurt deg heller.
Man savner alltid dyrene sine (og enkelte andre).
Men jeg håper du ikke får angst for å sove.
Klem til to

anjoe sagde ...

Kære Annemor
Tak for hilsenen din; og nej, jeg skal nok prøve at sove godt - ikke vågne flere gange hver nat, hvormed jo at drømme popper op ;)
Du har helt ret i, at jeg skal sikre mig, og det gør jeg også på bedste vis. Men det ærgrer mig, at jeg efter flere "fri-måneder" pludselig blev hakket af savn - ved jo, at en hund ikke skal ind i mit liv længere, OK!

Helle K. sagde ...

Det må være pisse-svært at vænne sig til og hjernen lever sit eget liv, når vi sover - det gør det jo ikke nemmere for dig. Det er forhåbentlig bare en overgang. Kram til dig.

anjoe sagde ...

Kære Helle K.
Ja, det er surt at de vågne timers fornuft overhales i sovende stunder. Jeg håber sandelig også, at det bare er en overgang, som snarest får ende!!

Unknown sagde ...

Drømme kan være så virkelige, at det kan være svært at glemme dem. Jeg vågner næsten hver gang, jeg drømmer.
Er der ikke nogen i nærheden med en hund, du kan besøge?
Vi ved, at vi er på den sidste hund. Det er ikke rart at tænke på. Vi har jo aldrig været uden hund ret længe.
Jeg håber, at du snart kan sove godt igen.
Kram
Kirsten

anjoe sagde ...

Kære Kirsten
Jeg tør dårlig nok nævne det, men siden mit indlæg hér har jeg kun haft EEN drøm med hunde, så det at skrive ned hjalp tilsyneladende :)
Nej tak til at besøge eller passe andres hunde!
Hav en dejlig weekend med familien :-D

Donald sagde ...

Jeg har også mange drømme og nogle af dem med savn. Jeg synes du må prøve en selv-terapi hvor man begynder med at huske lyse øjeblikke, mørke, lyse, tunge lette, forskellige parametre og på den måde motionerer hukommelsen, jeg er somme tider nødt til det fordi de pinligste øjeblikke dukker op i min erindring - men så finder jeg som regel ud af at det er fordi der er noget i de situationer, som jeg skal se på en anden måde ud fra dagens oplevelser.

anjoe sagde ...

Kære Donald.
Du beskriver flot alskens følelser/fornemmelser m.v. Og desuden savn... Undskyld du, men jeg er slet ikke med på dit forløb :-D
Sorry!

Catherine sagde ...

"Hundedrømme" skildrer gerne de venner vi omgås med i vores liv. Kilde; http://www.droemmetydning.com/drommesymboler?alphaname=Hund

Jeg husker næsten alle mine drømme, og har brugt meget en tid på at analysere dem, for igen at bruge dem som en hjælpende hånd :)

anjoe sagde ...

Kære Catherine
Undskyld mit meget forsinkede svar; havde helt glemt din kommentar.
Ja, mine mange drømme om alle tidligere hunde er helt sikkert udløst af ikke mere at have en hund. De fleste drømme generelt kan jeg sådan set godt finde forklaringer på, men kan ikke bruge dem til noget positivt!
Hav en dejlig weekend, kære blogven :)