torsdag den 5. december 2013

HVORFOR ER DET NU LIGE...


...at man pludselig finder på så mange nødvendige gøremål, som involverer brugen af elektricitet, og det netop i de 90 minutter, hvor ens elforsyningsselskab - som meddelt en uge før skriftligt - har taget strømmen?
Sådan havde jeg det her i formiddags, men da alt fungerede igen efter blot 75 minutter, ja så hastede ingen ting mere! Åh jo, træpilleovnen i stuen blev i hast tændt, for med så kort tids afbrydelse gad vi ikke tænde op i kakkelovnen!!

Viste foto er hentet i mit arkiv; det er flere år siden, at elkabler blev gravet ned her på midtlolland. Det er betryggende, ikke mindst når en storm som Bodil har planlagt at slå sig løs i dag og i morgen :)

Pas godt på, alle!

6 kommentarer:

Donald sagde ...

Hvis der ikke er el-master med tråde, hvad skal fuglene så sidde på? Og hvordan bærer de sig egentlig ad med at holde balancen?!!! Det ser så nemt ud :)

Tak for kommentar på dax2! Ja, der er ikke flyttet alt for meget rundt på tingene herhjemme, det er jo dels husets plan, som afgør det, dels er det ens møblers størrelse og behov.

Jeg tror der er nogle mennesker for hvem møbelflytning er en terapi :)

anjoe sagde ...

Donald; læs svar på din blog :-D

Donald sagde ...

OK!

Annemor sagde ...

Vi har besøk av henne du kaller Bodil, hun er IKKE søt :)
Men er det ikke slik da? Når elektrisiteten blir koblet vekk for en time eller så, er det forferdelig meget man SKULLE ha gjort, som ikke haster det spøtt, når alt er ok igjen.
Klemmer og takk for oppmuntring :)
De er hjemme nå :)
Voff til Frederik :)

Anonym sagde ...

Ja det är många saker i vår vardag som kräver el. Tänk förr i tiden då man bara hadde fotogenlampor och ingen tv. Ha en fin Luciahelg !

Birgitte sagde ...

Dejligt billede og jo jeg kender det at vi ikke kan undvære strømmen, bare et øjeblik hvor den ikke er der;-)
Godt med lidt gas, campingudstyr :-) Så kan man altid få lidt kaffe :-)
Tak for din søde kommentar hos mig, håber alt vel hos jer, det er tid for hjemmelavet leverpostej;-)
og måske bare en enkelt;-) Hils gemalen.