fredag den 22. marts 2013

DET VAR ELLERS IKKE LIGE MENINGEN...

 
...at jeg skulle blive så glad for vasen og fuglen, at de blot efter få dage her i huset bliver svære at tage afsked med. Jeg købte dem med videresalg for øje, når Rimkogeren og jeg i den kommende sommer vil deltage i et par kræmmermarkeder for at sælge en del småtterier, som har fyldt op i papkasser al den tid, vi har boet her på Lolland - 13 år i næste måned - samt nogle ting, vi ikke mere gider bruge/se på. Tingene har ingen synderlig værdi, men vi vil prøve at score nogle få kroner samtidig med, at det kan blive sjovt at prøve at stå på salgssiden af et kræmmerbord :)
For at have et mere varieret udbud har jeg på det seneste besøgt en del "antik" forhandlere på nettet, og hos underenhund.dk fandt jeg 8 ting, som burde kunne lokke kunder til vores bod. Deriblandt den 33 cm høje vase og fuglen!
Nu tør jeg næppe købe de øvrige, egentlig planlagte varer hos andre netforhandlere, for regnskabet ender vel bare med, at vi har flere ting end nu husligt. Uha, uha, og tør vi i morgen eller søndag køre til Maribo-hallerne, hvor et loppe-kræmmermarked holdes med sælgere fra Sjælland, Lolland og Falster, ja måske tilmed fra fynboere og jyllændere *LOL*
Fortsættelse følger senere; måske når vi er nødt til at flytte på fattiggården...

6 kommentarer:

Rejen sagde ...

Det var jo ikke så godt, at du fylder op når du burde rydde ud..Fortsat god fredag..:-D

Catherine sagde ...

Håber i får hygge jer sammen med alle de andre kræmmere :) God weekend

Anonym sagde ...

Nye ting skal altid stå lidt først og så lidt længere og lidt længere----.
Hulk!
Kirsten

Annemor sagde ...

Må nesten smile litt.
Slik er det gjerne, man kjøper inn hva man selv synes om og når det skal videreselges så har man ikke hjerte til det.
God tur og noen mormorklemmer kommer dryssende :)

Anonym sagde ...

God Morgon Anjoe ! Tack för trevlig och fin Kommentar ! Jag önskar dig också en fin påskvecka. Ha det hott !

Donald sagde ...

Du har værs'go' at finde noget andet til kræmmerne! :) Det er søde ting. Jeg går for tiden på opdagelse, når min søn er på frivilligt arbejde i Folkekirkens Nødhjælp, det er rigtig morsomt.