onsdag den 2. oktober 2013

ONSDAGSTEMA #181 OMSKAPAT...


Du kan omskabe/ændre nogle umodne valnødder samt 3 dl vodka til en mægtig god essens, der efter at have "trukket" nogle måneder et svalt og mørkt sted (pak evt. glasset ind i sølvpapir) er parat til at filtreres. Der skal blot 1-2 teskefulde essens i en helflaske vodka, lad denne stå et halvt, gerne et helt år, og du har en dram i topklasse. Lav nogle flasker, som du kan glæde andre med :)
Klik HER for at se øvrige deltagere i denne uges onsdagstema...

9 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Egentlig omskaber man jo, hvor gang man fremstiller et eller andet, også mad og drikke. Det havde jeg ikke tænkt over før.

Catherine sagde ...

Mmm.. lækkert :) Julesnapsen, er i hus.

Anneli - A'la Foto sagde ...

Det var en spännande och smakrik tolkning! :O)

Marit Johansson sagde ...

Det blir säkert jättegott!

Annemor sagde ...

Den snupper jeg, jeg tror det smaker himmelsk.
Klem til deg og Rimkogeren og voff til den firbente :)
Mormor

anemonen sagde ...

Annorlunda och bra tolkning på temat och det gillar jag.

Birgitte sagde ...

Ingen tvivl, jeg har også en flaske nøddesnaps ;-)Det smager himmelsk :-)

Kirsten sagde ...

Hvert år hælder vi rom eller whisky over kirsebærrene. De står mørkt og lagrer.
Bærrene bruger vi til pynt på desserter og i krydret brun frugtkage. De får lige lidt sukker først.
"Lagen" nydes i dyb andægtighed.
Vi er lige begyndt at bruge af årgang 2003. :)

Anonym sagde ...

Tack Anjoe och Rimkogeren för fin kommentar ni är fina människor. 7 Janne o Lilly