lørdag den 28. september 2013

WITH A LITTLE HELP FROM A FRIEND...

 
...er jeg atter tilbage! Først onsdag blev min b(l)ærbare afleveret til tjek - Rimkogeren og jeg havde ugerne forud andre, vigtigere gøremål at klare, og de i et tempo, som sløve/trætte jeg kunne bistå!!
Hvordan/hvorledes alle mine billeder er forsvundet, aner vi ikke; computeren var ikke ramt af virus, og at jeg skulle ha' fået slettet hele dynen, nej, nej, men det må alligevel være sket, plus de øvrige uforklarlige ting!!!! Arbejder jeg mon i søvne: Rejser mig fra soveleje, tænder stikkontakten på væggen, derefter computeren på bord, og så siddende på soveleje begynder jeg at lave skidt computermæssigt??? Ja, måske, hmm. I mine teenageår begyndte jeg en nat at lave en busseronne sovende: fandt saks på gulvet og klippede hul i hvert øverste hjørne af dynebetræk (til ærmer) og vågnede, mens jeg var ved at klippe parat til hoved midtvejs foroven! Heldigvis overlevede min dyne alle indslagene, men det tog tid at vikle mig fri af dynebetrækket, og derefter blev min saks lagt væk i en skuffe, i øvrigt den eneste jeg da ejede :(
Nu er jeg igang med at snurre alle mine fotos fra sticks over på computeren; det tager tid - små 40.000 styks :)
Kærlige hilsener anjoe

7 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Det var da altid noget, at computeren ikke var kaput. Nu ser det jo ud til, at du har noget at bruge de lange efterårsaftener til - men måske tager det ikke så lang tid, som jeg umiddelbart forestiller mig, når jeg læser tallet 40.000?

anjoe sagde ...

Nej, kaput er computeren ikke, heldigvis, og det tager ikke så lang tid at få kopieret billederne, men der bliver nogen oprydning efterfølgende, da nogle mapper ligger på flere sticks!

Hav en dejlig søndag, Rasmine :)

Lone sagde ...

Uh jeg får helt kuldegysninger ved tanken om forsvundne billeder, jeg er den ulykkelige ejer af en defekt harddisk som er gemt i håb om de engang finder vej ind på den. Der ligger billeder fra min søsters bryllup (heldigvis har andre taget billeder) og fra en 40 år fødselsdag, hvor jeg var den eneste der tog billeder.
Sjov historie med den busseronne, tænk sig, at få fornyet garderoben uden at man ved det :o)
God søndag til jer begge.

Anonym sagde ...

Morron ! vad tråkigt att dina bilder har försvunnit på datorn. men roligt att du är tillbaka. Ja nu ska jag besöka Rimkogeren och sjov med han lite he he !! Ha det bra !

Birgitte sagde ...

Lyder ikke rart med billederne :(godt du har gemt vel de fleste, men ærgerligt arbejde ;-)
Håber det lykke for dig ;-)
Klem

mirapisani sagde ...

Huff! Mareritt. :o
Klemmer Anjoe en god dag. :)

Axel sagde ...

Jeg har også dårlige erfaringer med computere, som ikke har en reserve disk eller USB memory-stick. Det var ikke min og det var ikke mig der gjorde det, men jeg så faren; og det piner mig endnu den dag i dag: Man kunne slette textbehandlingsprogrammet ved at klikke på en "ikon", og det var jo ikke meningen! :)