onsdag den 1. maj 2013

DET MÅ VÆRE MAJKAT...


...for ellers er vi da nået helt ud i overdrevet :(
Klik på dette link og læs. Glem alt om, hvad du personligt synes om tobakslugt, for det kunne jo også have været parfume, hund eller kat etc.
nb. Majkat er samme som Aprilsnar!!

10 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Der følger ulemper med alle slags jobs, så hvorfor skulle det være anderledes for læger. Medmindre lægen ligefrem får et astmaanfald af røgen, skal han naturligvis gå ind til sin patient. Det drejer sig jo sjældent om ret mange minutter.

For resten synes jeg, at katten er smuk, men kan ikke rigtig forestille mig, hvordan man har båret sig ad med at male den, for jeg tror ikke, det er et fototrick. Det ser ud, som om der er malet på pelsen. Stakkels kat - hvis jeg har ret.

Annemor sagde ...

Dette må da være en "majkat" eller så er der noen som har mistet sin forstand?

Hvorfor skal leger ha det bedre enn andre? De må da pent gjøre sin jobb :)
Klem til deg og en til ham du vet :)

anjoe sagde ...

- Rasmine. Katten er af mig personligt fotograferet flere år tilbage, tak, så den er absolut ægte :-D

Din kommentar til akut lægehjælp, ja da må jeg som kvinden, der fandt sin husbond i en totalt tilspidset situation spørge om, at hvad fanden ved du/andre om det?

Rimkogeren er alskens glad for, at jeg lige havde lyst til at nyde lidt ekstra røg - efter midnat - for ellers havde jeg ikke fanget ham - og enten havde han ikke levet i dag/ eller havde været lidt skæv, OK!!!!

anjoe sagde ...

- Annemor. Knus og kram retur :-D

anjoe sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Donald sagde ...

Den har nogle sjove striber, den søde (gamle) kat :)

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige om læger, de er jo ikke ens. Så meget kan man sige med sikkerhed :)

Anonym sagde ...

Den læge burde fyres. Tænk, hvis falckredderne også bliver oversarte.
Så kan vi rygere ligge og dø.
Den er for langt ude. :(
Kirsten

anjoe sagde ...

Mange tak for kommentarer, og undskyld min hårde tone i går, men jeg bliver så vred over den behandling nogle borgere får!

Tilbage i slutningen af 1980'erne gav tændte stearinlys samt visse "parfumerede" blomster mig pludselig vejrtrækningsproblemer, og det gælder stadig. Logisk nok ville jeg ikke kunne tage ud som vagtlæge, for når der er brug for akut hjælp, kan man ikke bede folk om lige at lufte ud i et par timer først, vel?? Samme må gælde nævnte læge; hvis ikke han vil gå ind i et tilrøget hus, ja så må han fritages fra vagt, tak!

Anonym sagde ...

Ja katten må vare en Majkat tror jag. Ha det bra !

Anonym sagde ...

Katten ser ud som en jeg havde for år tilbage, striber og det hele !! Han hed Mikkel og var faktisk en majkat i og med at han var født i maj.
Også jeg håber at historien om vagtlægen og røgen er en majkat, meeen desværre har medierne ikke tradition for andet end aprilsnar.