søndag den 26. august 2012

SÅ DU RØGEN...Selv en garvet ryger som mig var da lige ved at få røgen fra Lucky Lukes flittige cigaretpulseri i den gale hals, da jeg stornød filmen "Lucky Luke i Daisytown", som DR RAMASJANG sendte i formiddags :)
I disse tider, hvor rygning er ugleset, ja nærmere lagt for had, kan det undre, at DR turde vise denne film på en kanal for børn og helt unge! Uha, mon telefonerne har glødet i TV-byen?
Lucky Luke har ellers været røgfri i mange år - droppede de hjemmerullede cigaretter til fordel for at tygge på en tændstik, og siden skiftedes til et kornstrå!
Men dagens "danske" udgave var fra 1972, og Ove Sprogøe, Helge Kjærulff-Schmidt, Svend Asmussen, Karl Stegger, Jesper Klein, Walt Rosenberg, Olaf Ussing og Peter Kitter lagde stemmer til; sangmæssigt var det Grethe Sønck, Svend Asmussen og Bent Werther.
...og nej, dødningehovederne skulle ikke fortælle, at rygning er farligt, men at Lucky Luke varmede op til nok en gang at få Dalton-brødrene ned med nakken, he-he.

4 kommentarer:

anjoe sagde ...

He, he, om ikke at jeg glemte at fortælle, at i filmens forløb, da slikkede den gode hest Jolly Jumper også en gang på cigaretpapiret til Lucky Lukes smøg *LOL*

Rejen sagde ...

Jeg elsker Lucky Luke både med og uden smøg, og nej det er nok ikke helt politisk korrekt at vise storrygende cowboy for børn og unge..;-D

Anonym sagde ...

Hej! Nej varken Lilly eller jag röker eller har gjort det tidigare. Vi snusar inte heller. Här har det regnat och åskat så nu tror jag hösten har kommit. Ha en fin vecka !

Tina - omme i London sagde ...

Aaaah jeg ELSKER bare Lucky Luke og alle roedderne. Den film gad jeg godt se. :)