torsdag den 26. juli 2012

HJEMMELAVET SKY - NOT OR HOT...


Når nu solen knalder varme ned fra en meget lyseblå himmel dag efter dag, ja så må jeg jo selv lave en sky, som ihvertfald kan svale mine og Rimkogerens håndmadder en smule - og så ikke et ord om, at jeg faktisk tilsatte en tredjedel af skyen lidt flydende "hot shot" - tyrkisk peber i alkoholiseret form, og det smager mums på leverpostej eller en mildere ost; sikkert flere andre slags pålæg, men det må afprøves senere :)

6 kommentarer:

Donald sagde ...

Ja den slags sky kan være tiltrængt en dag som i dag! Jeg her heller ikke begejstret for de temperaturer, vi har nu - men glæder mig over alle de børn som leger i solen (og i skyggen) :)

Anonym sagde ...

Hej! Nu är det bara en vecka kvar tills Lilly har två veckor semester igen. Det blir dom sista veckorna för i år. Solen skiner och det är en fin dag idag. Ha en fin dag !

Annemor sagde ...

Den skal avprøves ved neste komfyrbesøk :-)
Ha en glitrende dag og en mormorklem

Anonym sagde ...

Hej! Nu har jag väckt liv i min gamla blogg igen och adressen är Http://radiogubben.blogspot.com. Här skiner solen och det är ett härligt väder. Ha en fin dag !

Birgitte sagde ...

Sky er godt på leverpostej, men prøv på en god rullepølse ;-)
Ha en god dag :-)

anjoe sagde ...

Tak for kommentarer :)

- Birgitte. Rimkogeren påstår, at du har en mægtig god smag - jeg mener, at I har en dårlig smag, for jeg kan nemlig ikke lide rullepølse, og det hvadenten den er mager eller fed :-D