mandag den 27. december 2010

MANDAGSTEMA # UFORGLEMMELIGT......det på mit Playhouse. Men hvad jeg vil fortælle til temaet her er, at jeg heldigvis har fået nok et år sammen med mine 2 bedste venner, og håber på mange flere. Alderen kradser; så vi skal huske stadig at give kærlighed, kram m.m.

8 kommentarer:

Petunia sagde ...

Til og med i Norge har vi fått med oss på nyhetene at Danmark har fått masser av snø - både i vinteren som var og den som er nå - eller var det i det hele tatt sommer i midten??
Snø kan være delig det om man er barn eller hund! Hehe!
Jølle elsker snøen og blir overlykkelig når snøen begynner å dale. Jeg bare knurrer og vet at det innebærer glatte veier og snømåking og det som verre er.
Herlige bilder fra 2010 fra deg min venn!!

Rejen sagde ...

Hej Anjoe og Rimkoger, håber at I får et dejligt år i 2011 også sammen med Frederik....Knus og kram til jer to herlige mennesker dernede på Lolland...:-D

Elisabeth sagde ...

Visst är det trevligt med snö några månader. Det blir ljusare och mer ombonat. Men det får inte vara för länge. Ha ett bra slut och ett riktigt gott nytt år!

Pysselfarmor sagde ...

Ja det måste vara litet speciellt att ni fått så mycket snö och så tidigt.

Melusine sagde ...

Snø er noe jeg liker godt, i alle fall så lenge den blir liggende og ikke bare blir til is og holke!

Ha et fint 2011, sammen med dine to gode venner :)

Inge sagde ...

Jeg håber også for jer 2 glade mennesker at I får mange mange gode stunder sammen.. Knus til jer begge.

TorAa sagde ...

Men så pass nå sådann på at den hund og rimkoger ikke forsvinner ut i den vilde danske natur...

Her er bedre i den lune Oslofjord;-)

Vidunderlig 2010 oppsummering

Mona sagde ...

Jag gissar på att Frederik gillar snön. Det brukar hundar göra. Och så är det bara för Rimkogeren att ge sig ut vare sig det är -20 eller +30! Hoppas ni inte snöar inne där nere. Jag har en väninna som är nere i Skåne och där har det varit kaos. Hon ska egentligen komma hem i morgon, men jag vet inte hur det går. Tågen är i Sverige tål inte snö och kyla!