onsdag den 18. november 2009

VINDEN SKIFTER DENNE ONSDAG...


... og skuer mit skarpe øje ikke lige, at min privatsekretær nu mangler nogle få point i score kontra mine, og det trods at jeg nok engang mistede et kast iblandt tre, updaten er dum, hvorfor der lige røg 28 point på den konto!!!
Men kom an, hr. Søren *LOL*

7 kommentarer:

Søren sagde ...

anjoe, hvor er det skønnne billeder.Efter vejrudsigtigten på TV2 sagde Jes Dorph "det er ikke et vejr, for folk med hentehår" *LOL*. Altså et flot billede af Mojo. Jeg er superglad for, at I hygger jer med det. Jeg behøver vist ikke gentage min highscore, vel:-D

anjoe sagde ...

- Søren. Inden at jeg lukker ned, vil det sige at du har en højere score??, suk, også med de point jeg missede?????
TV2 kan vi tv-løse ikke se, men hans bemærkning er skisme sjov ;-
nb. Nej, Rimkogeren har endnu ikke meldt sig under dit spils faner, men vi spiller ret flittigt hver for sig i King.com ;-)

Søren sagde ...

Updaten er altså ikke dum anjoe.
Du får altid 3 kast. Af og til ryger der "en terning på gulvet".
Så skal man slå om. Men 3 slag får du! At det så er irriterende, når man har lavet et godt slag er jeg enig med dig i:-)

Søren sagde ...

Vi krydsede hinanden. Ja, men kære ven, jeg har været 3 år om at nå derop. Jeg kan ikke huske den nu.

Marina sagde ...

Ja det er en frygtelig blæst i aften. Lidt hyggeligt når man kan sidde inde, men en udfordring når man skal ud. Rigtig god blæsevejrs hilsen og tak for billeder.

marbi sagde ...

Jeg føler mig også som hundene på første billede - føj hvor det blæser ´(og Karla er ikke til at lokke udenfor... mon hun kan holde sig, for nu er hun gået iseng ;O) )

anjoe sagde ...

- Søren. Det hjælper ikke at få tre slag, når du ved det første ikke kan gemme nogle terninger :(

- Marina. Det var voldsomt, og tilmed havde vi styrtregn i timevis. Frederik var glad for at kunne lette ben ved en af stolperne, der bærer udhusets tag, så han slap for at blive våd :-D

- Margrethe. Frederik er ligeglad med storm og faktisk også regn, hvis han altså skal ud og gå tur med line på. Men luftning på Grønsværen er ikke fristende, når det sjasker. Han kan holde sig i timevis, men går vi med kan han da lige lunte de få meter fra vindfang og hen til udhusets brænderum og videre ud som ovenstående beskrevet ;-)
Godt at vejret i dag giver Karla mulighed for at få tømt blæren :-D