Købte digestives med chokolade er en halvdyr fornøjelse, og mængden af kakao i den såkaldte mørke chokolade er minimal. Køb almindelige digestives eller de mere "pædagogisk korrekte", smelt 50/70% chokolade (efter smag/behag :) og påsmør skidtet, stil resultaterne på bagerist et par timers tid, og så kan de gemmes/opbevares i kagedåse. Er du til Tuc'er, almindelige, sesam, peber eller paprika, giver du ditto dem det glatte lag...
God fornøjelse!
nb. Dette indlæg er indirekte inspireret af Rimkogerens blogbidrag dags dato :) Klik her!!!
3 kommentarer:
Genialt råd, anjoe..., det skal huskes...
Den 1. gang jeg 'traf bekendtskab'(lykkeligt, men meget farligt!) med chokolade Digestivekiks, var da jeg som 13 årig var på et sommerferiesprogophold i England.
Jeg tror, at jeg tog mindst 4 kilo på i den ferie, fordi jeg købte af de lækre kiks, der endnu ikke var kommet til Danmark.
Jeg ELSKER dem!:-D
De er nogle fristende dævelter, Mahalo, og med den appetit 13-årige har, ja så kilo 1, kilo 2 osv. *LOL*
Sjovt nok er jeg normalt kun til lys chokolade, men pøj for pokker på digestives, marcipan og så bounty.
Hav en hyggelig onsdag ;-)
Tænk...jeg har det præcis på samme måde, når det 'kommer til det'...
Det ryger lige ned...:-D
Normalt er jeg ikke til mørk chokolade og egentlig heller ikke nougat, men nougat 'forklædt' med et ell. andet...uhmmm....
God onsdag til dig også...;-)
Ps. Hvordan er vejret hos jer idag?
Send en kommentar