søndag den 28. november 2010

PÅ MED SKÅNEÆRMERNE...



Købte digestives med chokolade er en halvdyr fornøjelse, og mængden af kakao i den såkaldte mørke chokolade er minimal. Køb almindelige digestives eller de mere "pædagogisk korrekte", smelt 50/70% chokolade (efter smag/behag :) og påsmør skidtet, stil resultaterne på bagerist et par timers tid, og så kan de gemmes/opbevares i kagedåse. Er du til Tuc'er, almindelige, sesam, peber eller paprika, giver du ditto dem det glatte lag...
God fornøjelse!
nb. Dette indlæg er indirekte inspireret af Rimkogerens blogbidrag dags dato :) Klik her!!!

3 kommentarer:

Mahalo sagde ...

Genialt råd, anjoe..., det skal huskes...
Den 1. gang jeg 'traf bekendtskab'(lykkeligt, men meget farligt!) med chokolade Digestivekiks, var da jeg som 13 årig var på et sommerferiesprogophold i England.
Jeg tror, at jeg tog mindst 4 kilo på i den ferie, fordi jeg købte af de lækre kiks, der endnu ikke var kommet til Danmark.
Jeg ELSKER dem!:-D

anjoe sagde ...

De er nogle fristende dævelter, Mahalo, og med den appetit 13-årige har, ja så kilo 1, kilo 2 osv. *LOL*
Sjovt nok er jeg normalt kun til lys chokolade, men pøj for pokker på digestives, marcipan og så bounty.
Hav en hyggelig onsdag ;-)

Mahalo sagde ...

Tænk...jeg har det præcis på samme måde, når det 'kommer til det'...
Det ryger lige ned...:-D
Normalt er jeg ikke til mørk chokolade og egentlig heller ikke nougat, men nougat 'forklædt' med et ell. andet...uhmmm....
God onsdag til dig også...;-)
Ps. Hvordan er vejret hos jer idag?