mandag den 1. oktober 2012

DET MUNTRE KØKKEN...

 
Indrømmet, set i bakspejlet de seneste par uger her i Legehuset, burde jeg nok omdøbe min blog til "Det muntre køkken" eller andet spiseligt, hehe :)
 
Sandheden er dog, at samtlige fotos lå i mine arkiver forud, så de skulle blot arrangeres på forskellig vis, og tekst tilføjes.
 
Hverdagenes sande helt madmæssigt, ditto søndagenes, er Rimkogeren, for han er - og har i mange år været - husets køkkenchef. Jeg gider alt væsentligt kun kaste mig over mere specielle madprojekter; brødbagning udeladt i den forbindelse. Kan forsvare min ulyst til madlavning med flere ting, men med husbond kunne kort efter vores flammende kærlighed konstateres, at han spiste meget kød og - på det tidspunkt - ikke mange grøntsager, jeg var kontra, og han blev slet ikke mæt af mine megastore pandestegte portioner, heller ikke med brød samt hytteret til. Så han tog mere og mere tjansen over, godt for mig, dog ikke vægtmæssigt *LOL*
 
De seneste, pænt mange år har jeg holdt en ugentlig eller to dage fri for Rimkogerens varme mad til fordel for "koldt"; han er f.eks. til svinekoteletter, paneret kyletter, bouillonsupper med fisk og grøntsager i samt andet, der bare ikke tiltaler mit spiserør. Men vi lever sammen - den 13. denne måned kan 30 års dagen fejres, så alt er helt OK :)
 
nb. Hvad min flere måneders virus-halløj sidste år betød, ja den gav heller intet godt spisemæssigt set, som I flittige læsere ved besked om, men da var Rimkogeren en også ovenud god partner/kok, om end ikke god nok... og der gik mere end et halvt år, førend jeg selv tog en køkkentjans.
 
nb.nb. På fredag vil jeg bringe et indlæg om oksekødssuppe; nixen-bixen ikke den jeg lavede dagen forud, men minder fra min barndom, hvor bl.a. kogekoner lavede sligt...

3 kommentarer:

Annemor sagde ...

Så skal jeg være tidlig på plass med en gratulasjon :)
Kanskje flere????
Ha en flott dag i dag og dagene fremover.
Ser frem neste muntre kjøkken :-)
Mormor

Rejen sagde ...

Åh bare jeg kunne få jaget Jimmi i køkkenet, jeg har prøvet i mange år men det er ikke lykkedes endnu..;-D

mirapisani sagde ...

Hahaha, det bildet var råstilig Anjoe. :D
Ha en fin uke. ;)