søndag den 23. oktober 2011

LEGEHUSET NOK EN GANG...

Vi skal lige vende tilbage til røngtenbilleder af lille mig :)
De viste lidt sort gris øverst på en af lungerne, så føj da, om ikke at jeg har scoret kræft... Jo, sikkert, og det er helt OK!
Men billedet var ikke synligt nok, hvorfor der krævedes en CT-scanning, og den lod jeg starteligen være OK. Siden dog med minus, og det af flere grunde!
Min verden/min beslutning har altid været, at jeg ikke vil have kræft fjernet, og heller ej nu. Rimkogeren ser helt anderledes på situationen, og det er vi helt enige om :-D
Godt nok...

9 kommentarer:

Inge sagde ...

Så sku' da osse.. Har lige læst dine seneste 2 indlæg, det gør mig lidt ked at du har haft det så dårligt. Din krop er din og beslutningen om hvad du vil beholde og have fjernet er også din, selv om jeg forstår at Bo ikke er helt enig med dig.
Jeg synes det er svært at skrive noget fornuftigt til dig, men du skal vide jeg sender dig varme tanker
Kh Inge

anjoe sagde ...

Tak, Inge, jeg forstår din opmærksomhed. Hvis grisset på lungen er kræft, skal vi jo ikke tage fejl af, at det kan være en lille klat, og/eller en dævel, der hurtigt overhaler alt! Læs: Måske har jeg flere år at leve i, eller måske max. et enkelt :-D

billedmager sagde ...

Kære anjoe!
Tak fordi at du har sendt mig et hindt om at du har skrevet en forklaring på din sygdom! Det er ikke sjovt men man kan prøve at gøre noget for at gør det besværligt for skidtet. Du har været igennem en meget ubehagelig periode! Jeg sender dig de varmeste føleser og tanker! Knus fra din Niece billedmager!

Anonym sagde ...

Min virus hænger næppe sammen med den lille klat sort på den ene lungespids, billedmager, og i øvrigt fravælger jeg jo at få gjort noget ved kræften - hvis og i så fald at det er tilfældet. At fravælge CT-scanningen skyldtes flere ting, ikke mindst at den ligesom var sidste "prøvelse" fra min side af, og da jeg læste mig frem til, at den måske ikke var givende nok, og der derefter skulle flere andre prøvelser til, ja så kunne det ligesom være det samme ;-)

Helle K. sagde ...

Sikke en omgang... og som Inge skriver, så må beslutningen være din - men jeg forstår også, at Bo er modstander af ikke at gøre noget, hvis det skulle være kræft.
Jeg krydser mine fingre for dig - og sender dig varme tanker og hilsner fra Himmerland. Knus fra Helle

marbi sagde ...

Kæreste anjoe - det var da hulens, som du er rendt ind skidt og kanel.
Som det jo også er skrevet i de andre kommentarer, så er beslutningen om behandling helt og aldeles din - men som en raskmeldt kræftpatient efter behandling, kan jeg godt forstå Rimkogerens holdning ;)
Masser af varme tanker og knus til jer begge :-)

anjoe sagde ...

Takker så mange gange, Helle K. og Margrethe.
Jeg ved jo godt at tilhøre et mindretal og kan sagtens forstå Jeres valg. Heldigvis har Rimkogeren og jeg i mange år kendt hinandens holdning og med mellemrum snakket om det, så det var ingen bombe der sprang, da jeg sagde fra. Selvfølgelig havde han håbet, at jeg - hvis uheldet var ude - ville skifte mening, men han accepterer og respekterer min beslutning og er en klippefast støtte :-D

Annemor sagde ...

Nu har jeg lest din historie, så langt den finnes her.
Forstår at du, som jeg, ikke finner det "nødvendig" å forlenge livet for en hver pris.
Alle har sin tid, pleier jeg å si. Når min "bøtte" med tid er tom, så er den tom.

Bare så du vet at jeg sender deg en tanke - da og da.

anjoe sagde ...

Mormor. Du skal have mange tak for ord og kommende tanker :-D