søndag den 11. april 2010

KRÆFTENS BEKÆMPELSE FORARGER MIG...Hvad ligner det dog at sende så mange indsamlere ud for at indsamle penge, ja altså uden at give dem mund/næse-masker på foruden at give dem raslebøsser og informationsmaterialer samt indbetalingskort?
I hverdagen dyrker foreningen hård politik, især hvad rygere angår, men på dagen i dag prales gerne med, at selv børn deltager indsamlingsmæssigt, og det fordi de er sådan nogle kloge små væsener.
HALLO, hallo, og derfor må poderne og alle voksne gerne nyde tobaksrøgen fra opgange, lejligheder, villaer m.v. - alle de steder, som ellers udskriges på mest hadelig vis. Hvordan er det nu, foreningen ellers fører sig frem, hmm? Vist sådan noget som, at tobaksrøg pr. langdistance, blot et par snif, kan skade på længere sigt. Tillykke, Kræftens Bekæmpelse, I har d.d. spoleret mange af indsamlernes helbred!!!
Blev indsamlere i øvrigt forud spurgt om deres egne ryge/og- eller fedmeproblemer??? Næppe, men det burde de vel, for så kunne der gives dem ekstra materiale med hjem efter indsamlingen.
Mange venlige hilsner
anjoe

1 kommentar:

Kirsten sagde ...

Godt set. :) De indsamlere der var her, har aldrig fulgt egne anbefalinger om kost.
:D